کد خبر 211855
۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید شد

مدیرکل دفتر سرمایه ‌گذاری و امور اشتغال استانداری بوشهر گفت: در سال جاری تاکنون ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، ضرغام حیدریه روز یکشنبه در نشست با معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: تلاش برای بازاریابی محصولات تولیدی استان بویژه در حوزه کشاورزی و دامداری مورد توجه و تاکید قرار دارد.

وی افزود: تولید گوشت سفید و گوشت قرمز با رشد محسوسی در استان بوشهر مواجه شده و امیدوارم این روند تداوم یابد.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اشتغال استانداری بوشهر خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی ۲۱۸ مرغداری با ظرفیت پرورش هفت میلیون قطعه جوجه در هر دوره در استان بوشهر فعالیت می‌کنند.

حیدریه از تولید ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر خبر داد.

افشین قطبی معاون جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز با اشاره به فعالیت مرغداری های استان بوشهر، به پرورش جوجه در هشت ماه امسال اشاره کرد و گفت: در هشت ماهه سال جاری بیش از ۱۲ میلیون و ۲۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی گوشتی در مرغداری های استان انجام شده که تقریباً مشابه سال گذشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تولید گوشت مرغ و عرضه به بازار خبر داد و بیان کرد: گوشت مرغ تولیدی در این مدت حدود ۲۲ هزار تن بوده که به بازار استان عرضه شده است.

قطبی به توزیع نهاده های دامی در استان بوشهر پرداخت و خاطر نشان کرد: در هشت ماه امسال مرغداران استان بوشهر ۱۲ هزار و ۶۰۰ تن کنجاله سویا و ۲۵ هزار تن ذرت مورد نیاز خود را از سامانه ‌بازارگاه‌ خریداری کرده اند. وی ظرفیت تولید تخم مرغ در استان بوشهر را سالانه ۱۲۰۰ تن ذکر و تصریح کرد: دومین مرکز تولید تخم مرغ در استان بوشهر با تولید سه هزار تن در هر دوره طراحی شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha